Újra mikrofon előtt Rókusfalvy Pál

2021.06.05. 19:13
A Sunday Brunch stúdiójában Zacher Gábor után Rókusfalvy Pált faggattuk mindarról, ami belefért 27 percbe.

Nincs vasárnap Sunday Brunch nélkül az Indexen. A holnapi vendég Rókusfalvy Pál lesz, aki zenész, borász, Etyek brandépítője, reklámszakember, fogadós és traktoros egyben. Fél órában természetesen csak a felszínt kapargatjuk, de kiderül, mi történt az utóbbi években az első magyar kereskedelmi rádió, a Danubius egykori sztárműsorvezetőjével.

Ő az első vendég, aki nem érkezett üres kézzel. Etyeki finomságokat hozott piknikkosarában, bort, kecskesajtot, a sajtnak vágódeszkát és konyharuhát, amolyan terítőféleségnek. A bemelegítő beszélgetés e kincsek birtokában az Amfiteátrumban kezdődött.

A műsorban élő mikrofonok előtt szó kerül vendéglátásról, Etyek fesztiváljairól, amiből erre a hétvégére is jut egy, fogadójának híres vendégeiről, Jeremy Irons viselt dolgairól, Demján Sándor üzletember felejthetetlen megérkezéseiről és távozásairól. Arról, miért a traktor Rókusfalvy kabriója, illetve hogy NER-lovagnak tartja-e magát. Emellett helyet kérnek maguknak a hangsávon a Danubius egykori műsorvezető-legendái, így hasznos információval gazdagíthatjuk tudásunkat Geszti Péterről, vagy éppen Bochkor Gáborról. Tartson velünk vasárnap délelőtt az Index címlapján!

Ha ideje engedi, hallgassa meg mások mondandóját is. A Sunday Brunch podcast korábbi vendégei voltak: