A musicalkirály börtönbe megy, ha kell

2021.06.09. 08:07 Módosítva: 2021.06.09. 08:08

Andrew Lloyd Webber üzent Boris Johnson miniszterelnöknek, hogy függetlenül attól, milyen korlátozás van érvényben a koronavírus-járvány miatt, megnyitja színházainak kapuit június 21-én.

A zeneszerző kijelentette, az sem zavarja, ha a rendőrség közbeavatkozik, és letartóztatják, mert ha törik, ha szakad, megtartja új produkciója, a Hamupipőke bemutatóját – írja az independent.co.uk.

Az egyik legnépszerűbb színházi zeneszerző azok után akadt ki, hogy Angliában előbb kitűzték a korlátozások teljes eltörlésének dátumát június 21-re – így a színházak is nyithatnának –, ám az utóbbi időben arról lehetett hallani, hogy ezt a dátumot néhány héttel kitolják.

A többek között a Macskák, a Jézus Krisztus szupersztár és Az operaház fantomja című musicalek alkotója arról beszélt a Daily Telegraphnak, hogy a West Enden található hat helyszínét is el kell adnia, ha a kormány további korlátozásokkal áll elő.

Megnyitunk, történjen bármi. Ha Boris Johnson elhalasztaná a korlátozok feloldását, akkor is. Akkor majd azt mondjuk, jöjjön el a színházba, és tartóztattasson le minket

– nyilatkozta a 73 éves Andrew Lloyd Webber.