A pandémia tarolt a fotók között is

2021.06.17. 13:10 Módosítva: 2021.06.17. 13:20

A turisztikai szektor elmúlt évét a benne élők szemével mutatja meg a Tourism is our passion photo award legkiválóbb képeiből születő kiállítás. Június 29-én egyszerre nyílik meg a tárlat az ország hét pontján.

Az idei pályázat megörökíti a pandémia által legsúlyosabban érintett ágazat rendkívüli időszakát, emléket állítva a járvány áldozatainak. A versenyre nevezett képek az elmúlt év nehézségei mellett felidézik a mosolyokat és megmutatják a hősöket is. A fotópályázat és a kiállítás azokhoz szól, akiknek a turizmus a szenvedélyük, ezzel nem titkolt célja kapcsolatot teremteni a nagyközönség és a szakmai érdeklődők között. 

A hét helyszínen (a budapesti Gellért fürdőben, a Hotel Sopronban, a Thermal Hotel Visegrádban, a Hotel Eger & Park területén, a pécsi Palatinus Grand Hotelben, a szegedi Hunguest Hotelben és a debreceni Hotel Lyciumban)augusztus 10-ig tekinthető meg a tárlat, amely utána a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban él tovább. 

A kiállítások végeztével a szervezők a pályaműveket árverésre bocsátják. Az árverésen befolyt összeget a nevezők szavazatai alapján a Bátor Tábor Alapítványnak ajánlották fel.