Erik, Alexandra
EUR 385,40 Ft
USD 365,77 Ft
11 °C
23 °C

Pártai Lucia: Aki tíz napon túl jósol, egyéb galádságokra is képes

P  8465
2021.06.27. 10:02

A Sunday Brunch vendége Palya Bea után ismét egy hölgy, méghozzá Pártai Lucia meteorológus. A feketeöves társalkodóval több témát érintünk: beszélgetünk néhai férjéről, az öt éve elhunyt Aigner Szilárdról. Kiderül az adásban, hogy mit csinál azóta Lucia. Természetesen a szakmában maradt, tovább viszi immár 30 éve működő meteorológiai szolgáltatásukat.

Az adásban elárulja, hogy az utóbbi időben miért nem szolgáltat időjárás-előrejelzést a Himaláját megmászó csoportoknak. Szól Derűs napot című magazinműsoráról és elmeséli annak igaz történetét is, hogy jött össze a meteorológus-álompár.

Nem mehetünk el az időjárási extrémitások mellett, így kérdezem arról, milyen nyárra számíthatunk. „Tíz napon túl semmilyen biztos előrejelzés nincs, aki ezen túl jósol, egyéb galádságokra is képes” – állapította meg a műsorban Pártai Lucia, aki ennek értelmében nem is foglalt állást a nyarat illetően, de arra van magyarázata, miért volt idén különösen hűvös a tavasz.

Elmondja, Szarvason miért érezte szükségét elindulni az önkormányzati választásokon 2019-ben, illetve, hogy miért ragadt ebben a korábbi lakhelyétől, Budakalásztól meglehetősen távol lévő városban. Utóbbitól nem szakadt el teljesen, adásunk végén egy Budakalászi lakossági fórumra rohant, ahol egy új filmgyár  megépülését vitatták meg a helybeliek. Az adásban ízelítőt ad védőbeszédéből, vagyis abból, miért nem támogatja a projektet még úgy sem, hogy felvillan a reménysugár, hogy egy szép napon Brad Pittel is összefuthat.

Tarson velünk!

Ha ideje engedi, hallgassa meg mások mondandóját is. A Sunday Brunch podcast korábbi vendégei voltak: 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét