Jön az új Marvel-sorozat, valaki a halálon túlról visszatér

2021.07.09. 15:15
A WandaVision, A Sólyom és a tél Katonája- és a jelenleg futó Loki-sorozat után augusztusban érkezik a What If…?, a Marvel és a Disney+ új animációs sorozata.

A Marvel-rajongók igazán nem panaszkodhatnak, idén futószalagon jönnek ki az MCU világának újabb legódarabkái, amelyek egyszerre építik és tágítják az eddig ismert univerzumot. Érkezett egy WandaVision, amely sitcomstílusával azokat is megszólította, akik alapból nincsenek oda a képregények világáért, a Sebastian Stan színészért rajongó tinilányok pedig A Sólyom és a tél katonája-sorozat jeleneteivel árasztották el a TikTok felületét.

@blveth.edits

𝙱𝚞𝚌𝚔𝚢 𝙱𝚊𝚛𝚗𝚎𝚜 / 𝚆𝚒𝚗𝚝𝚎𝚛 𝚜𝚘𝚕𝚍𝚒𝚎𝚛. #wintersoldier #buckybarnes #sebastianstan #fatws #marvel #fatwsedit #foryoupage #fyp

♬ original sound - K E I

Az elmúlt hetekben Bucky Barnes kihívóra talált, hiszen megérkezett a Loki, amelynek záróepizódja a jövő héten jön ki.

De ha a Lokinak vége, akkor sem kell sokáig nélkülözni az új Marvel-tartalmakat, ugyanis a Disney+ kínálatába érkezik a What If...? című animációs sorozat, amely alternatív idősíkokon fog futni, ezzel bővítve végtelenre a Marvel világából kifacsart történetek lehetőségét.

Ha mindez nem lenne elég csábító, a Marvel-rajongó szívek biztosan heves dobogásba kezdenek, amint meghallják, hogy kedvenc karaktereik nagyrészt az élő szereplős filmekből ismert színészek hangján szólalnak meg.

Így többek között Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson és Natalie Portman kelti életre a karaktereket. A tavaly tragikus módon elhunyt Chadwick Boseman tiszteletére a Marvel a filmekből a jövőben kihagyja T'Challa karakterét, de mivel a színész a What If…? munkálataiban még részt tudott venni, az animációban a Fekete Párduc is visszatér.