Baby Yodának is lesz fénykardja a Mandalorian új évadában

2021.07.30. 14:04

Pedro Pascal nélkül kezdte el a Disney a Mandalorian harmadik évadának forgatását. A Star Wars sorozat  munkálatairól az American Cinematographer rántotta le a leplet − írja a Blikk. A színész a sorozatban Din Djarint alakítja, aki a sorozat címszereplője.

Mivel a színész jelenleg az HBO-ra készülő Last of Us című produkción dolgozik, jövő év közepéig nagyon elfoglalt lesz. A Mandalorian forgatásán eddig sem sokat töltött Pascal, helyette  többször kaszkadőrök játszottak, a szöveget pedig utószinkronban mondta fel.

Az új évaddal kapcsolatban nem csak ez derült ki, hanem az is, hogy Baby Yodának is lesz fénykardja. Russell Walks grafikus és illusztrátor tett közzé egy új plakátot a sorozatról, melyen Luke Skywalker és Grogu látható. Luke egy sárga kiberkristályt lebegtet a levegőben, Yoda pedig egy miniatűr markolatot rak össze az Erő segítségével.

Grogu leendő fénykardmarkolata erősen emlékeztet arra a fegyverre, amit Yoda forgatott még az előzménytrilógiában. Ez az első jele annak, hogy Luke Skywalkert nem az évadzáróban láttuk utoljára, illetve Grogutól sem kell elbúcsúznunk.