Bezárás helyett megújulás vár a MOM mozijára

2021.08.24. 21:27

Egy hete számoltunk be arról, hogy bezártMOM Park mozija. A korábbi üzemeltető Cinemapink közleménye úgy hangzott, mintha sóval hintenék be még a helyét is, ezért utánajártunk, mi történhetett.

Megtudtuk, hogy valójában csak üzemeltetőváltás zajlik, és a filmszínház néhány hetes felújítás és átalakítás után kora ősztől újra várja a mozirajongókat. 

Az új menedzsment azt tűzte ki céljául, hogy olyan szórakoztató és kulturális központot alakítsanak ki, amely széles programkínálatával többféle korosztályú és érdeklődési körű közönség számára kínál szabadidős lehetőségeket

– mondta el az Indexnek Zsarnai Gábor, a  Pannonia Entertainment marketing managere. 

A CinemaMOM névvel újrainduló helyet a továbbiakban a Pannonia Movie Kft. üzemelteti. Az ő nevükhöz fűződik az újpalotai Pólus mozi is, valamint a cégcsoporthoz kötődik a Pannonia Entertaiment filmforgalmazó, amely leginkább a  digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok újbóli műsorra tűzéséről ismert, és olyan speciális tartalmakat kínál, mint a színpadi produkciók – operák, balettek, színházi előadások – közvetítései, valamint rockzenei és komolyzenei koncertfilmek. Az új műsortervben általános- és középiskolai osztályok számára tematikus csoportos vetítésekkel, a legkisebbek számára pedig a családi animációs filmek mellett élő bábszínházi programokkal is készülnek.