Schobert Norbert az Indexnek: A csatát elvesztettem

DSC6259
2021.09.11. 09:10

Az Index vasárnapi, ráérős beszélgetőműsora egy éve podcastként indult. A második évad képet is ad az élményhez egy varázslatos budai környezetben, a Haris Parkban.

Most ősszel a műsor harmadik vendége Sárközi Ákos és Náray Tamás után Schobert Norbert, aki augusztus 26-án a háza előtt esett össze, és kapott agyi infarktust. Norbi a felépülése alatti első nagyinterjúját az Indexnek adta. A beszélgetésben egy merőben más emberrel találkoztunk: lassabb, higgadtabb, nyugodtabb és megfontoltabb az üzletember. Lesz szó a stroke előtti életről, keressük a betegség okait, és meghallgatjuk a lehetséges irányokat, amik köré jövőbeli, stresszmentesebb életét szervezi.

Sunday Brunch - előzetes (Schobert Norbert)

A beszélgetésre felesége kísérte el, aki azt mondta, őrkutyaként vigyáz rá. Hozzátette, nagyon elégedett Norbival, mert betartja, amit az orvosok mondanak neki. A drámai napon történő helytállásáról pedig így nyilatkozott Rubint Réka:

19 éve járok egy légzésterapeutához, aki megtanította, hogyan tudom a belső erőmet megteremteni, és ha kell, mozgásba lendíteni. Most érzem, hogy micsoda kincset ér ez a tudás, mert ezzel tudok higgadt maradni, amibe a család nagy baj esetén bele tud kapaszkodni.

A családanya azt is elmondta, az agyában keletkezett vérrög férje mozgás- és beszédközpontját blokkolta. Ez talán egy jel arra, hogy 50 évesen ne terhelje túl a szervezetét, és változtasson a kommunikációján. Amit elmond, azzal szerinte nincs baj, ahogyan mondja, az szorul finomításra.

Ez Rubint Réka olvasata, Norbiét meghallgathatják szeptember 12-én, vasárnap 10 órától az Index címlapján. Tartsanak velünk holnap!

A műsor első évadának vendégei voltak:

Spilák KláriLábas VikiLakatos MárkKulcsár EdinaGianni AnnoniPajor TamásMolnár Ferenc CaramelVarga IzabellaHerczegh AnitaTomán SzabinaRubint RékaRákóczi FeriZacher GáborRókusfalvy PálPalya BeaKammerer ZoltánPártai LuciaLukács Lászlóa Liu testvérekdrMáriás Béla

A podcast második évadának eddigi vendégei Sárközi Ákos és Náray Tamás voltak. 

(Borítókép: Schobert Norbert. Fotó: Gorondy-Novák Edit / Index)