Terry Crews sírva fakadt a Brooklyn 99 utolsó részének forgatásán

2021.09.17. 14:06

Véget ért az Emmy- és Golden Globe-díjas rendőrségi szitkom, a Brooklyn 99. A nagy sikerű sorozat első részét 2013. szeptember 17-én vetítették az Egyesült Államokban, míg az utolsót csaknem napra pontosabban nyolc évvel később, 2021. szeptember 16-án.

A nyolc évadot és 153 epizódot megélt széria utolsó forgatási napja alaposan megviselte a főszereplőket, amiről az Amy Santiago nyomózót alakító Melissa Fumero is megemlékezett.

Ez a műsor volt életem egyik legnagyszerűbb időszaka. Büszke vagyok a fináléra

– írta Twitter-oldalán a színésznő, ám az élményeit bővebben kifejtette az Entertainment Weeklynek.

A 39 éves Fumero elárulta, hogy az utolsó forgatási napon könnyes szemmel nézett mindenre, és úgy érezte magát, mint amikor elvégezte a középiskolát, és tudta, hogy a barátai más-más egyetemre mennek, és nem találkoznak többet – írja az Independent.

A színészek ajándékokkal lepték meg egymást az ebédnél, és még akkor sem estek ki a szerepükből, így például a Charles Boyle-t alakító Joe Lo Truglio a sorozatbeli karakteréhez hasonlóan, aki odáig van a kulináris élvezetekért, jamón ibérico sonkát adott a többieknek.

Melissa Fumero és a többiek számára is az utolsó jelenet volt a legnehezebb. Amikor a korábbi NFL-játékos, az America's Got Talent házigazdája, a többek között a Feketék fehéren, a Csontdaráló, a Feláldozhatók és a Deadpool 2 színésze, Crews a legvégén kimondta a sorozat címére utaló 99-es számot, Fumero a saját bevallása szerint teljesen összetört, és miután meglátta, hogy Crews szeme is tele van könnyekkel.