A Pókember után Jake Gyllenhaal újabb szuperhősös filmben vállal szerepet

2021.10.10. 21:57
Főgonosz helyett most a főhős szerepében fog feltűnni a színész Sam Hargrave rendező új filmjében.

A Pókember: Idegenben után újra szuperhősfilmet forgat Jake Gyllenhaal, méghozzá Sam Hargrave rendezővel. Bár a szuperhősnek tűnő Mysterio főgonosszá avanzsálásának szerepében a színész remekelt, szinte biztos, hogy a Prophet című film pozitív címszerepében is remek lesz. Annyi biztos, hogy a feladat nem okoz számára majd akkora kihívást, mint amikor anno Jennifer Anistonnal kellett szexjelenetet forgatnia.

A Prophet a Deadpool képregények írója, Rob Leifeld, azonos című kötete alapján készül. Főszereplője John Prophet, aki a második világháború alatt, Németországban szupererőre tesz szert egy tudományos kísérletben. A film a háború után, 1965-ben játszódik, miután John Prophet húsz évig volt a föld alá temetve. Egy olyan világra ébred, melyet egyáltalán nem ismer, lánya utálja, és rájön, hogy a KGB a vére felhasználásával akar szuperkatonákat készíteni.

A forgatókönyvet a képregény alapján Marc Guggenheim írja, a producerek között pedig John Graham, Jeff Robinov és Brooklyn Weaver is feltűnik.

Robinov, a Studio 8 igazgatója azt nyilatkozta, hogy már régóta tervezték, hogy összehozzák Gyllanhaalt és Hargrave-et, és kifejezetten izgalmasnak tartja, hogy mindezt egy akciófilmben sikerül megtenni. Hozzátette, már nagyon várja, hogy a vásznon láthassa ennek a képregénynek a filmadaptációját, hiszen az izgalmas történet és a különleges képi világ remek alap egy ilyen produkcióhoz.

via GIPHY

Gyllenhaal legújabb filmje, a The Guilty jelenleg igen magas helyen szerepel a Netflix toplistáján, így nem meglepő, hogy a színész újabb filmszerepét jelentették be.