Mézes görögdinnye után szexi Marvel-sztár lesz Harry Styles

GettyImages-687719582
2021.10.22. 20:49
Thanos testvérét, Eros-t alakítja a Marvel-univerzumban Harry Styles, az egykori One Direction fiúbanda szólistaként is sikeres énekese.

Az előadó félistenné válásának lehetőségére az Örökkévalók premier előtti vetítésén a post credit jelenetekben figyeltek fel a nézők. Azt még nem tudni, melyik Marvel filmben bukkan fel a szerelem isteneként, hiszen annak idején Thanos is feltűnt a Bosszúállók első részének főcím utáni jelentében, azonban csak a harmadik filmben avanzsált főgonosszá, így lehet, hogy Styles is csak később kap nagyobb szerepet.

Már augusztusban is keringtek pletykák arról, hogy Styles csatlakozik a Marvel Univerzumhoz, azonban akkor Kit Harrington, az Örökkévalók sztárja azt mondta a Tonight Showban, hogy ő még nem hallott arról, hogy az énekes is Marvel-karakter bőrébe bújna. 

Most azonban már biztosnak tűnik a hír, miután a Variety magazin újságírója, Matt Donnelly a film megnézése után Twitteren el is újságolta  a a rajongóknak:

Nagy hír a az Örökkévalók permierjéről. Harry Styles csatlakozott az MCU-hoz, mégpedig Eros, Thanos testvére, szerepében.

Harry Styles először a brit X-faktorban tűnt fel a One Direction fiúbanda tagjaként. A zenekar feloszlása után mindegyik tag szóló karrierbe kezdett, de talán Styles zenéje lett a legsikeresebb és legelismertebb. 2020-as dala a Watermelon Sugar negyedik helyen végzett az angol toplistákon, négy Grammy jelöléséből pedig egyet haza is vihetett a dalért.

Styles nem először tűnik fel a mozivásznon, hiszen szerepelt Christopher Nolen 2017-es Dunkirk című alkotásában. Most azonban egy teljesen más stílusban, egy szuperhős filmben mutathatja meg magát.

A Marvel Univerzumban Eros egyfajta anti-Thanos-ként jelenik meg, akit romantikus vonzerejéről és szabados személyiségéről ismernek a képregény olvasók. Különleges képessége, hogy irányítani tudja az emberek érzéseit, és a kozmikus lények csapatának, az Örökkévalóknak tagja.

Az Örökkévalók november 4-étől látható a mozikban.

(Borítókép: Harry Styles 2017. május 18-án. Fotó: Terence Patrick / CBS / Getty Images)