Jön a Squid Game második évada

2021.11.09. 16:37
A sorozat rendezője megerősítette a folytatást.

Folytatódik a Netflixen szeptemberben debütáló – és nézettségi rekordokat döntő – dél-koreai sorozat, a Squid Game, amelyet magyarul Nyerd meg az életed címmel tűzött műsorra a streamingszolgáltató.

Az utolsó epizód furcsa befejezése láttán a rajongók az első pillanattól kezdve erre a bejelentésre vártak. Mivel a sorozat másfél hónap után is töretlen népszerűségnek örvend, szinte magától értetődő volt, hogy elkészül a második évad.

A jó hírt a sorozat forgatókönyvírója és rendezője, Hvang Donghjok erősítette meg az AP Entertainmentnek adott interjúban. Hvang Donghjok beszélt a Squid Game második évadának terveiről és lehetséges ötleteiről. Ez az első alkalom, hogy a rendező konkrétan kimondta: lesz folytatás. 

A Squid Game atyja úgy fogalmazott: 

Hatalmas nyomás van rajtunk, óriási a kereslet a második évadra. Szinte úgy érzem, a nézők nem hagynak nekünk választást. Ezennel kijelentem, hogy lesz második évad. Jelenleg a tervezési folyamatok zajlanak, még korai megmondani, mikor és hogyan folytatódik a történet. De azt megígérem, hogy Gi-Hun visszatér, és tesz valamit a világért.