Megnyílt Mészáros Lőrinc volt feleségének kiállítása

2021.11.12. 17:04
Kelemen Beatrix festményei mellett versei is megtekinthetők Bicskén.

Amikor Kelemen Beatrix 1986-ban hozzáment gázszerelő kedveséhez, biztosan nem gondolta, hogy negyed évszázad múlva az egész ország úgy ismeri majd, mint Mészáros Lőrincné. Bár több mint harminc év házasság után elváltak, egyikük sem maradt sokáig szingli. A leggazdagabb magyar Várkonyi Andreával kötötte össze magán- és üzleti életét, exfelesége pedig Joshi Bharat sorselemző oldalán találta meg a boldogságot. 

Most az elvált asszony kitört a híres férfiak árnyékából, és önálló alkotóként jelentkezett crossover műveivel. 

Csütörtökön nyílt meg Bicskén Kelemen Beatrix Fénnyel járok benned című, Ágh Gyula Mihály festőművésszel közös kiállítása, ahol festményein kívül versei is megtekinthetők. A Magyar Hang elment a megnyitóünnepségre, és beszámolt a látottakról.

Szeretem, amikor megszületik egy versed, és megosztod velem

– fogalmazta meg a várost a Fidesz színeiben vezető Bálint Istvánné, aki polgármesteri teendői mellett a Life TV igazgatósági tagja, amely tévécsatorna Kelemen Beatrix tulajdonában van.

A festő, televíziótulajdonos, poéta a megnyitón felolvasta egyik első versét, amelynek címe Létezésünk csodája. A pillanatot a Magyar Hang munkatársai hangfelvételben rögzítették, hogy azokhoz az érdeklődőkhöz is eljusson, akik nem tudtak jelen lenni a csütörtöki ünnepségen.

A tárlat november 25-ig látogatható a Bicskei Kultúrkúriában.