Anger Zsolt: Az Aranyélet száz év múlva is aktuális lesz

BP-3132
2021.11.13. 08:57

Anger Zsoltot vártuk a stúdióba, és még mielőtt bekapcsoltak volna a kamerák, ivott egy feketét. Ahogy lehajtotta az espressóját, nem tudtunk elvonatkoztatni Endre bától, akit az Aranyélet című sorozatban alakított. Teljesen megidézte a karaktert azzal az egyetlen hörpintéssel, így a beszélgetés innen, ettől a sorozattól indul, ami elmondása szerint országos sikert hozott neki. Szívesen mesél az adásban az Aranyéletről – még nem unja – és arról is, miért lesz még aktuális jó száz év múlva is. Egyben felidéz egy forgatási emléket, ami az édesapja halála miatt igen erősen maradt meg benne.

Sunday Brunch - Anger Zsolt előzetes

A beszélgetés során érintjük alakítását a Post mortem című friss moziban. Az egész estés horrorfilmben Erzsi nénit alakítja. Kiderül, hogy az epizódszerep kedvére való volt, és elmondja azt is, mi miért nézzük meg az első hazai horrort.

Nem csak a művészetekről diskurálunk; elmesél egy szórakoztató csínytevést a fiatalkorából, amikor még a postaforgalmi középiskola padjait koptatta, ugyanakkor mesél a feleségéről is, arról, mivel főzte meg őt, illetve ő hogyan lett megfőzve általa.

Azok a nézők, akik Trónok harca-fanok, birtokába juthatnak annak a sztorinak, miként szinkronizálta a sorozatban Jaime Lennistert. Vicces lesz, csak ki ne térjenek a hitükből! Találkozzunk vasárnap délelőtt az Indexen.

A Sunday Brunch korábbi vendégei voltak többek között Lilu, Pásztor Erzsi, Kovács Patrícia.