Nem találja ki, hol kezdődött Zséda karrierje

2021.11.20. 08:00

A Sunday Brunch vasárnapi vendége Zsédenyi Adrienn. Meghívásának nincs különösebb apropója, hacsak az nem, hogy a műsorba a munkásságukkal kitűnő alkotókat várjuk, és ő már 27 éve áll a színpadon. Ráadásul ez a közel három évtized önazonos, hiteles, szerethető, és döccenők nélkül zajlott, tehát példaértékű.

Zséda mesél a kezdetekről, a formációról, amivel berobbant. Elmélázunk karrierjének kezdetén, a Cotton Club Singers-időszakon, de kiderül az is, mi köze neki a Polgár Jenőhö’ és Polgár Jenő hivatalához egyáltalán. Van neki ugyanis!

Sunday Brunch - Zséda - előzetes

Fény derül arra, honnan szerezte mémszerű macskáját, mennyibe kerül Zsédának lenni, és még a fiáról is szót váltunk vendégünkkel, aki egyébként azt mondja, hogy énekesnői karriere kétpólusú: benne van a virágáruslány naivsága, ahogy a díva is. Szerény, mint mindig, és jó hallgatni, akár a múltról, akár a jövőről beszél, vagy arról, hogyan jött létre legfrissebb duettje, a Hello Kökény Attilával. A klipet idetesszük, holnap esik róla szó, érdemes megnézni a zene és a grandiózus képi világ miatt is.

Tartsanak velünk és a Sunday Brunchcsal vasárnap délelőtt az Indexen.

A Sunday Brunch adásának legutóbbi vendégei voltak: Anger Zsolt és Lilu is.