Az ELTE búcsúzik Klein Lászlótól

2021.11.22. 19:49

A Kopaszi-gátnál, a Dunában találták meg Klein Lászlónak, az ELTE Pszichológiai Intézete munkatársának holttestét. A 47 éves kutató még október 28-án tűnt el, utoljára a munkahelyén látták.

Munkahelye, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara honlapján búcsúzott kollégájától. Azt írta: 

Halk szavú, szelíd, a végletekig segítőkész kollégát ismerhettünk meg személyében. Oktató, kutató kollégáink, de nyugodtan mondhatjuk, hogy minden hozzá forduló munkatárs és hallgató hatékony segítséget, kiváló szakmai támogatást kapott munkatársunktól. Zárkózottsága, különös titokzatossága, csibészes félmosolya mögött hatalmas elkötelezettség, hihetetlen tudás, végtelen szorgalom és önzetlenség, de iróniával fedett sérülékenység is lakozott.

Klein László kutatási területe a posztszubkulturális média, az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája volt.

Alapító szerkesztője volt Az irodalom visszavág főiskolai irodalmi folyóiratnak, de írásai jelentek meg többek közt a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica lapjain is.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 (80) 820 111-es telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport