Íme az ország legszexibb szinkronhangjai

DSC2484
2021.12.04. 08:27
A Sunday Brunch vasárnapi vendége a Szex és New York két ikonikus magyar hangja, Spilák Klára és Létay Dóra.

Közeleg a jövő hét leginkább várt sorozatcsemegéje: Az És egyszer csak..., a Szex és New York következő fejezete december 9-én, a világpremierrel egy időben az HBO GO-n debütál. A sorozat dupla epizóddal nyit a streamingcsatornán, majd ezt követően hetente érkeznek a friss epizódok. 

Az új részek Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis) történetét követi, ahogyan a harmincas éveik életének és baráti viszonyainak bonyolult valóságától eljutnak az ötvenes éveik életének és baráti viszonyainak még bonyolultabb valóságáig.

Az e heti Sunday Brunch témáját is az 1998-ban indult ikonikus sorozat adta, mely hat évadot ért meg. A szabad szájú sorozat nagy adag öniróniával mesél az új évezred nőiről, a szinglilét előnyeiről és hátrányairól. A sorozat itthon is elképesztő sikerrel futott, köszönhetően a szinkronhangoknak, akiknek neve összeforrt a karakterekkel.

Sunday Brunch - Spilák Klára és Létay Dóra előzetes

A Sunday Brunchban vasárnap Carrie Bradshaw és Samantha Jones magyar hangját köszönthetjük. Itt lesz velünk Spilák Klára és Létay Dóra, akik örömmel beszélnek a szinkronmunkáról és arról, milyen szerepet játszott az életükben az új évezred első évtizedének fergeteges szériája. És mielőtt olvasói levelek tucatjai landolnának a szerkesztőségben azzal kapcsolatban, miért hívtuk meg Létay Dórát, hiszen Kim Cattrall nem is játszik az új évadban, mindenki megnyugtatására közöljük: tudjuk, de Samantha örök!

Az adás teljes hosszában vasárnap délelőtt lesz látható és hallható az Indexen. Tartsanak velünk akkor is!

A várakozás idejére ajánljuk korábbi műsorainkat, benne a legutóbbi rész vendégét, Pokorny Liát vagy mindannyiunk Endre báját, Anger Zsolt színművészt.  • Bérelnék
  • Bankszámla