Alfarhanggal és nagyzenekarral hangolódhatunk az új South Park-évadra

2022.02.07. 13:22

A píszít hírből sem ismerő – maximum kifigurázó –, sztárokat nem kímélő és a figyelmet társadalmi jelenségekre irányító animációs sorozat, a South Park végre új évaddal jelentkezik. Legutóbb erre 2019-ben volt példa, azóta leginkább különkiadásokkal sokkolták és szórakoztatták a nézőket.

Tulajdonképpen a világjárvány alatt érkező epizódok – például a Járványügyi és Oltásügyi különkiadások – jelentették a rajongók számára a 24. évadot. Most azonban megérkezett a folytatás, a szatirikus animáció pedig továbbra sem rest gúnyt űzni a korszellemből.

A premier napjára egy instant hangulatba hozó promóvideóval lepték meg a rajongókat, amelyben egy Broadway-zenekar dolgozza fel az ikonikus betétdalt.

A South Park világától nem idegen, hogy készítők zeneileg odategyék magukat, a Nagyobb, hosszabb és vágatlan című egész estés mozifilm hamisítatlan musicalként írta be magát a filmtörténetbe. A 25. évad beharangozójaként érkező promóvideókban a négy coloradói negyedikes páholyból nézheti az előadást, amelyet a végén a Comedy Central közleménye szerint egy, az animáció stílusához méltó „alfarhanggal” koronáznak meg: