Megérkeztek az új Gyűrűk Ura sorozat első képei

2022.02.10. 16:18 Módosítva: 2022.02.10. 18:18
A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2022 egyik legjobban várt produkciója most pedig végre beleláthatunk Tolkien világának új adaptációjába.

A Gyűrűk Ura az egyik legnépszerűbb franchise a világon, idén ősszel pedig újra láthatjuk kedvenc karaktereinket a filmvásznon. J. R. R. Tolkien kedvelt regénysorozatát már többször is megfilmesítették, így nem meglepő, hogy egy újabb adaptációval bővül a sor. A sorozatot már az előkészületek óta hatalmas titoktartás övezi azonban február 10-én a Vanity Fair tizenkét új képet publikált. A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi Középfölde eddig még nem látott időszakát fogja bemutatni. A hatalmas szereplőgárdából eddig szinte senkit nem jelentettek be hivatalosan, azonban az biztos, hogy Galadriel és Sauron is feltűnik majd a sorozatban.

Az új adaptáció címét is csak 2022. januárjában leplezték le és eddig egyetlen arcot sem láthattunk a megjelent képeken. Most azonban végre jobban beleláthatunk a sorozatba. A képeken több új karaktert és persze a fiatal Galadrielt (Morrfydd Clark) és Elrondot (Robert Aramayo) is láthatjuk. A Tolkien karakterek mellett az Amazon természetesen több eredeti szereplőt is felvonultat a sorozatban.

Az első előzetes jövő hét hétfőn, február 14-én a Super Bowl szünetében érkezik, a sorozat pedig a tervek szerint 2022. szeptember 2-án debütál az Amazon Prime-on.