Bródy János musicalt írt, de a bemutató még várat magára

2022.04.12. 11:01

Egy rosszindulatú bőrdaganat, úgynevezett basalioma miatt nemrég több műtéten is átesett Bródy János. A Kossuth-díjas dalszerző-énekes februárban a kórházból osztott meg egy fotót, amelyen kötéssel volt látható. Ez egy rosszindulatú bőrdaganat, amely áttétet ugyan nem képez, de képes invazív lenni, azaz más területekre is behatolni.

A nemrég 76. születésnapját ünneplő Bródy János elmondása szerint nehéz napokon van túl, betegsége miatt ráadásul háromszor is megműtötték.

Az első műtét nem sikerült, a második se, csak harmadszorra sikerült eltávolítani a káros szöveteket. Elég kellemetlen folyamat, és még egy műtét vár rám

– mondta az Illés együttes egykori tagja, aki kezdetben azt hitte, hogy néhány hét alatt túl lesz a betegségen, később viszont kiderült, hogy nagyobb a baj.

Állapota miatt a fellépéseit is le kellett mondania. Bródy János az RTL Klub Fókusz című műsorában elárulta, hogy nagyon rosszul viselte a történteket.

A mögötte álló nehéz időszakról még nem írt dalszövegeket, nagy sajnálatára pedig úgy néz ki, hogy egyelőre nem mutatják be a Budapesti Operettszínház számára írt új musicaljét sem.

Átnéztem a darabot, amit Kocsák Tiborral írtunk. Úgy néz ki, a Képmutatók című musicalt még egy ideig nem mutatják be

– vélekedett Bródy János, aki úgy tervezi, hogy májusban már újra próbál a zenekarával. Készül a nyári fellépésekre, illetve az őszi Aréna-koncertre, és talán új dalok is születnek majd.