Megszakította koncertjét Billie Eilish, összenyomták a rajongókat

GettyImages-1402265307
2022.06.12. 09:00
Billie Eilish szombaton rövid időre megszakította fellépését a londoni O2 arénában, miután több rajongó is rosszul lett a rendkívüli hőség miatt.

„Minden rendben? Többen ember elájult, és ki kellett húzni őket a tömegből. Tudom, nagyon meleg van” − mondta az énekes a színpadról. 

Miután a rajongók azt mondták, hogy „összenyomták” őket, leállította a zenét, amíg a színpad előtt felszabadult némi hely.

Lépjetek hátrébb, adjatok mindenkinek egy kis helyet. Ha valaki egy kicsit is rosszul érzi magát, azonnal szóljon valakinek

– mondta Eilish.

Korábban Eilish megkérte az O2 biztonsági csapatát, hogy osszanak vizet a közönségnek.

Eilish nem először állított le koncertet

Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő leállított egy koncertet, hogy ellenőrizze, hogy vannak a rajongói.

Februárban félbeszakította a Happier Than Ever turnéját Atlantában, miután észrevette, hogy valaki nehezen lélegzik, és nem volt hajlandó folytatni a fellépést, amíg nem szerzett egy inhalátort.

A koncerten a rajongók kezükbe vették a dolgokat. Az egyik csoport, miután észrevette, hogy egy másik koncertlátogató bajban van, védőkört alakított ki, és felkapcsolta a telefonját, hogy figyelmeztesse a biztonságiakat.

Eilish három perc múlva folytatta műsorát. Később köszönetet mondott a teljes személyzetnek.

A Travis Scott koncertjén történt tragédiát még mindig vizsgálják   

A biztonság kérdése azóta áll a figyelem középpontjában a tömegrendezvényeken, mióta tavaly tíz ember vesztette életét Travis Scott houstoni Astroworld fesztiválján.

A közönségben lévő rajongók később bírálták az egészségügyi csapat reagálását, és megkérdezték, hogy a szervezők miért nem hagyták abba a koncertet.

A tragédiához vezető körülményeket jelenleg is vizsgálják.

(Borítókép: Billie Eilish a londoni O2 arénában 2022. június 10-én. Fotó: Samir Hussein / Getty Images for Live Nation UK)