Jön a Jávor Pál-emlékkoncert a Budapest Kongresszusi Központban

2022.08.08. 12:20
Filmslágerek, csárdások és búsongók múltidéző hangulatban, elismert művészek előadásában: augusztus 28-án jön a Jávor Pál-emlékkoncert a Budapest Kongresszusi Központban.

Augusztus 28-án nagyszabású zenés show-műsor érkezik a Budapest Kongresszusi Központba Nekem Jávor címmel. A minden idők egyik legismertebb és legkedveltebb színművészének 120. születésnapja alkalmából megrendezett grandiózus eseményen napjaink hét legkiválóbb zenésze örökzöld dallamokkal idézi meg az 1920-as évek hamisítatlan hangulatát. 

A különleges est tisztelgés az első magyar férfi filmsztár, Jávor Pál legendás alakja előtt, akinek legismertebb filmslágereit, csárdásait és búsongóit neves művészek elevenítik meg a színpadon.

 A színész-énekes Csonka András; a Jászai Mari-díjas Kamarás Iván; Miller Zoltán, Nyári Kálmán, Váradi Gyula színművészek, énekesek; a Csillag születik tehetségkutatójában országos ismertségre szert tevő Varga Viktor; valamint a 2016-os Sztárban sztár nyertese, Veréb Tamás. 

A hangszereket a Prima Primissima díjas művész, ifj. Sárközi Lajos és zenekara szólaltatja meg. Az előadott műsort számos mulattató filmsláger és csárdás alkotja, de a kihagyhatatlan búsongókban is gyönyörködhet majd a publikum. 

Olyan slágerek is felcsendülnek, mint az Egy csók és más semmi, az Odavagyok magáért vagy épp a Félhomályban