Meghalt a Magnum sztárja

GettyImages-688513708
2022.08.08. 07:11
Roger E. Mosley, a Magnum sztárja a 83 évesen, augusztus 7-én, vasárnap meghalt egy autóbalesetben.

A hírt a színész lánya jelentette be. Roger E. Mosley a családja körében halt meg, miután egy héttel ezelőtt, augusztus első hetében autóbalesetet szenvedett, aminek következtében válltól lefelé lebénult – jelentette be a színész lánya szombaton Facebook-oldalán. A balesetről semmilyen további részlet nem ismert – írja a CNN.

Soha nem tudnánk gyászolni egy ilyen csodálatos embert. Gyűlölne minden egyes érte ejtett könnycseppet. Itt az ideje, hogy ünnepeljük az örökséget, amit ránk hagyott

– írta a lánya.

Szeretlek, apa. Te is szerettél. Nehéz a szívem, de erős vagyok. Gondoskodok édesanyámról, aki majdnem hatvan éven át volt a szerelmed. Jól felneveltél, úgyhogy jó kezekben lesz. Nyugodj békében

– zárta a posztot.  

Roger Mosley több mint 150 epizódban szerepelt Theodore „TC” Calvinként a Magnum, P.I. című krimi-kalandsorozatban, Tom Selleck mellett. A sorozatot 1980-tól 1988-ig, nyolc évadon keresztül vetítették. A színész a sorozat feldolgozásában is szerepet kapott, egy másik karakter, John Booky szerepében. 

Ezenkívül még számos sorozatban feltűnt, mint például a Sanford és fia, a Szerelemhajó, A rockford akták, valamint a Starsky és Hutch. 

(Borítókép: Roger E. Mosley 2017. május 25-én Kaliforniában. Fotó: Leon Bennett/Getty Images)