Ráskó Eszter visszatért, hálószobatitkokat is hozott magával

RaskoEszter DSC4883
2022.09.24. 12:53
Közkívánatra Ráskó Eszter is visszatért a Márkó és Barna Síkideg ötödik évadába, ahol kitárgyalták a hét legviccesebb híreit, beszélgettek arról, vajon melyikük milyen kenyér lenne, de szó esett a hálószoba kínos titkairól is.

Kedvenc Facebook-help rovatunkban a srácok elhozták a hét legjobb internetes segítségkéréseit. Volt Olaszországban mirelit lasagnét kisütni akaró magyar turista, de volt, aki rágcsálóbélsár-mintákat vár sok szeretettel az internet népétől. Ezek után Márkó és Barna a hét legviccesebb, legjobb híreit szedte össze. Eszter szerint II. Erzsébet halálával tényleg minden megváltozik, nem azért, mert akkora hatással lett volna ránk az uralkodása, hanem mert egy olyan ikonikus karakter volt, aki közös gyerekkori emléke az egész világnak.

A humorista azt sajnálja még, hogy a királynőnek nem volt BeReal-fiókja, ahova posztolhatott volna munka után, vagy mackónadrágban, a corgijai között, észak-londoni akcentussal mesélhette volna el egy vlogban, mi nyomja a szívét.

Márkó szerint fontos mérföldkő ez a popkultúra szempontjából is, hiszen most muszáj lesz lecserélni a Sex Pistols God Save the Queen-pólóit.

Barnát különösen idegesíti, hogy a királynő halála kapcsán minden olyan ismerőse is elkezdett posztolni, akit egyébként eddig egyáltalán nem érdekelt a királyi család. Esztert elmondása szerint egy ember halála viselte meg igazán, Bud Spenceré.

Az adásban átrágták még a vibrátorral sakkversenyt nyerő férfi botrányát, az Amerikában autópályán felborult, síkosítókat és szexuális játékszereket fuvarozó kamion esetét. De szóba jött az is, miért árulták el a betörők egy magyar műsor szerkesztőinek, hogy hova törnek be a legszívesebben.

Márkót a héten nagyon felhúzta egy „milyen kenyér lennél” című kvíz, ami csupa áthallásos kérdéssel próbálja meg belőni a hozzád illő pékárut. Például

legszívesebben mit kennél magadra,

mit szeretnél, mibe tunkoljanak,

vagy milyen asztalon képzeled el magad legszívesebben.

Márkó a kvíz kitöltése után megtudta, hogy egy kicsit száraz, kenyértartóban felejtett ciabatta lenne. Hiába, Eszter és Barna szerint egy korpás parasztkenyér sokkal jobban illene rá. Márkó szerint Barna biztosan egy barna gyökérkenyér lenne. A kajánkodás vonalát folytatva Eszter azt mesélte, őt az bosszantja fel, amikor valaki a nemi szervét vagy más ember nemi szervét becézgeti. Szexuálpszichológusi hátteréből ismeri azt a jelenséget is, amikor valaki egy fajsúlyos szexuális problémát úgy próbál meg kedvessé tenni, hogy gyereknyelven beszél róla. És ha már gyerekkor, a srácok beszélgettek a legtipikusabb gyerekdalokról és arról, hogy ezek mennyire traumatikusan hatottak rájuk.

Például a népdalocska, ami egy árva kisfiú sínylődéséről szól, vagy az, amelyikben gyerekek eltűnnek egy örök életre.

Jövő héten Eszter, Márkó és Barna folytatja majd az idegeskedést.

(Borítókép: Turai Barna, Ráskó Eszter és Linczényi Márkó. Fotó: Gerencsér Tamás / Index)