Érkezik a Deadpool harmadik része

GettyImages-1404380669
2022.09.28. 18:41
Ryan Reynolds a közösségi médiában jelentette be kedden, hogy készül a Deadpool 3 című szuperhősfilm, és Hugh Jackman Farkast alakítja majd benne.

A Deadpool első két részében már emlegették Farkast (Wolverine-t), és a második rész végén Jackman fel is tűnt – idézte fel a BBC.

Reynolds most a Twitterre feltöltött videóban örvendeztette meg rajongóit a hírrel, hogy folytatódik a szuperhős-paródia. A videót egy nap alatt több mint 25 millióan nézték meg.

A felvételen Jackman is feltűnik a háttérben, amint átsétál a kanapén ülő Reynolds mögött.

„Hé, Hugh, nem akarod még egyszer eljátszani Farkast?” – kérdezi tőle a kanadai színész. Mire Jackman azt válaszolja: „De, persze, Ryan.”

Jackman először a 2000-ben bemutatott X-Men-filmben játszotta Farkast, majd később több produkcióban alakította a karaktert. Legutóbb a 2017-ben James Mangold rendezésében készült Logan – Farkas című filmben játszotta el, és akkor úgy tűnt, az volt az utolsó fellépése Farkasként, hiszen meghalt a végén, és Jackman többször is arról beszélt, hogy ez volt a hattyúdala a szerepben.

A Deadpool 3 2024. szeptember 6-án kerül az észak-amerikai mozikba Shawn Levy rendezésében, aki korábban Az Adam-projekt és a Free Guy című filmeket forgatta Reynoldsszal.

(Borítókép: Ryan Reynolds 2022. június 22-én. Fotó: Arnold Jerocki/Getty Images)