16:00, December 10.
Marokkó 0
Portugália 0
al-Tumama Stadion Negyeddöntő
20:00, December 10.
Anglia 0
Franciaország 0

Koronavírusos lett a The Beatles legendás tagja, az összes fellépését törölték

GettyImages-1171713269
2022.10.04. 10:41
Megfertőződött a koronavírussal Ringo Starr, a Beatles egykori dobosa, akinek emiatt törölni kellet észak-amerikai turnéjának következő állomását.

Elkapta a koronavírust, emiatt törölni kellett Ringo Starr, az egykori The Beatles tagjának következő fellépését észak-amerikai turnéján – számolt be az MTI. A 82 éves dobos-énekes jelenleg otthonában gyógyul, és abban bízik, hogy hamarosan folytathatja a turnét zenekarával, az All-Star Banddel, erről a zenész szóvivője adott tájékoztatást.

Ringo Starr és zenekara májusban Kanadában kezdte észak-amerikai koncertsorozatát, amelynek eddig több mint huszonöt állomásán léptek fel.

A menedzsment először a vasárnapra, a Minnesota állambeli Prior Lake-be tervezett koncertet mondta le az utolsó pillanatban, majd további öt estet töröltek október 4-től 9-ig – ezek három államot (Saskatchewan, Alberta, Brit Columbia) érintenek.

Az október 11-i seattle-i fellépésre egyelőre még lehet jegyet kapni, akárcsak a további amerikai és mexikói koncertekre.

Amint újabb információink lesznek, azonnal közzétesszük azokat

– fogalmazott a szóvivő.

Sir Ringo Starr tavaly egy interjúban elmondta, hogy a pandémia korai időszakában nagyon ritkán mozdult ki otthonából, nehogy elkapja a Covid–19-et. Bár két dózis vakcinát is kapott, óvatosságból 2021-ben sem indult turnéra, csak idén májusban tért vissza a színpadra.

(Borítókép: Ringo Starr 2019. szeptember 1-jén Los Angelesben, Kaliforniában. Fotó: Kevin Winter/Getty Images)  • Hírek
  • Hírek