18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Dietz Gusztáv: Mit tegyünk, ha belénk kötnek az utcán?

DietzGusztav DSC5026
2022.10.08. 13:02
Dietz Gusztávot a legtöbben talán újdonsült színészi karrierje kapcsán ismerik. Kis Hajni Külön Falka című filmjében a börtönből szabadult, kidobóként dolgozó Tibort alakítja, elmondása szerint pedig sok a párhuzam a szerep és saját élete között. Drogok, agresszió és komoly sportsérülések árnyékolták be Dietz Gusztáv életének első felét, mára azonban sikeres színész, családapa, és még egy könyvön is dolgozik. Idegeskedni azért még tud, ezt tette a Márkó és Barna Síkidegben is.

Az e heti hetidegesben szó volt a pedagógusok helyzetéről. A fiúk ki voltak azon, hogy kirúgtak több olyan tanárt, aki részt vett a polgári engedetlenségben. Gusztáv szerint felháborító, hogy ahelyett, hogy az illetékesek meghallgatnák a tanárok sérelmeit, és megpróbálnák megoldani a problémákat, inkább befenyítik őket. Ő már nem is aggódik azon, hogy bezárják az iskolákat, ha nem marad több tanár, majd ő otthon megtanítja a gyerekeinek, amire szükség van.

Mi viccországban élünk, jellemzően a rossz viccek országában

– tette hozzá.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Lepkevédelmi Szakosztálya új programot indít, aminek keretében arról lehet szavazni, hogy a fecskefarkú pillangó, a nagy éjjeli pávaszem vagy a fehérgyűrűs csüngőlepke legyen-e az év lepkéje. Márkó arra volt kíváncsi, hogy vajon miért nincs undorító állatoknak is ilyen versenye. Bár a kérészversenynek nem lenne értelme, hiszen azokat megszavazzuk reggel, estére pedig már meg is haltak.

A fiúk beszélgettek arról, hogy Elon Musk bejelentette, humanoid robotokon dolgozik, amikkel akár szexelni is lehet majd.

Gusztáv már látja is az előnyét, nem kell majd elvinni randizni. Bár Márkó még azt is el tudja képzelni, hogy biztos lesz, akit még a robotok is lepattintanak. Annál nincs nagyobb visszautasítás. Barna azon morfondírozott, vajon ha lesz egy robot extrém szexuális igényekkel, arra majd ráfogják, hogy „anyacsavarhiánya” van?

A fiúk kiakadtak Varga Viktoron, aki egy podcastbeszélgetésben azt mondta, a nők szeretik, ha tárgyként kezelik őket. Dietz ezen a kijelentésen kiégett. Azon túl, hogy nem tartja egy alfahímnek az énekest, borzasztó károsnak tartja ezt a fajta gondolkodást. A színész mesélt arról, milyen nehéz látnia, hogy a környezetében is sokan eldobják a családjukat, a feleségüket, ha már látszik rajta az idősödés.

Amikor egy nőtől megkapod a legszebb éveit, a legjobb pillanatait, mindent, azt illik nem visszadobni csak azért, mert már meglátszik rajta az idő

– mondta, majd hozzátette: ehhez kell embernek, férfinak lenni.

Volt még szó vaginaízű csipszről, népszámlálásról, de az adás végén Gusztáv még néhány önvédelmi tanáccsal is ellátta Márkót és Barnát.

(Borítókép: Dietz Gusztáv. Fotó: Gerencsér Tamás / Index)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport