Blaskó Péter állapota stabil

KARM7418
2022.10.29. 14:23
Több előadás is elmarad a Nemzeti Színházban november-december folyamán: A kassai polgárok, a Macskajáték, az Ők tudják, mi a szerelem, a Grane – Képzelgések a Peer Gynt nyomán és a Házasság Palermóban című előadásokban is Blaskó Péter szerepel. A Nemzeti Színház megerősítette, hogy az ő betegsége miatt kényszerültek műsorváltoztatásra.

„Tisztelt Nézőink! Betegség miatt elmarad az október 31-re meghirdetett A kassai polgárok című előadásunk. Megváltott jegyüket a december 10-i előadásra tudjuk cserélni, vagy két héten belül visszaváltani” – írta ki Facebook-oldalára a Nemzeti Színház, majd így folytatta:

„Betegség miatt novemberben és decemberben elmaradnak a Macskajáték, az Ők tudják, mi a szerelem, a Grane és a Házasság Palermóban című előadásaink. Megváltott jegyeiket az előadás dátumától számított két héten belül visszaváltjuk. Az online jegyvásárlóinknak automatikusan visszautaljuk a jegyek árát. Megértésüket kérjük!”

Intenzív osztályon ápolják?

Az előadásokban közös, hogy mindegyikben Blaskó Péter szerepel, és információink szerint valóban a Kossuth-díjas színművész betegségéről van szó. Meg nem erősített hírek szerint intenzív osztályon ápolják. A Nemzeti Színháztól érdeklődtünk a művész úr állapota felől, amint választ kapunk, cikkünket frissítjük.

Frissítés:

A Nemzeti Színháztól az alábbi tájékoztatást kaptuk: „Blaskó Péter művész úr előadásai valóban betegség miatt maradnak el, de erről többet ő nem szeretne közölni, megértő türelmet kér a sajtó munkatársaitól. Állapota stabil, bízunk benne, hogy mielőbb újra színpadon láthatjuk a Művész urat!”

Blaskó Pétert legutóbb az Ők tudják, mi a szerelem című Hubay Miklós-darabban láthattuk Udvaros Dorottya partnereként, ahol szenzációs alakítást nyújtott az idős és szenvedélyes Hector Berlioz szerepében. Mi is mielőbbi gyógyulást kívánunk!

(Borítókép: Blaskó Péter a Rómeó és Júlia című előadásban a Nemzeti Színházban 2022. június 8-án. Fotó: Karip Tímea / Index)