Anger Zsolt: Endre bá halott

AngerZsolt DSC5526
2022.11.19. 12:52
Anger Zsolt teljesen kikészül, amikor a szerepeivel azonosítják. Nemrég már azt fontolgatta, kiírja az internetre, hogy Endre bá halott. A Márkó és Barna Síkideg e heti adásában megosztotta még legjobb csajozási tippjeit, de beszélt legújabb projektjéről, egy stúdiókonyháról is.

Angert azzal lehet végképp kikergetni a világból, ha „Endre bázzák”. Tehát ha híres szerepével, az Aranyélet Endre bájával azonosítják. Volt olyan például, hogy valaki kommentben azt írta, „Endre bá alakítása nagyszerű volt”. Anger erre azt válaszolta,

nem, Endre bá nem alakított semmit, én alakítottam Endre bát, és engem Anger Zsoltnak hívnak.

Halottak napján egészen odáig ment, hogy majdnem kiírta az internetre, Endre bá halott. Persze a színész szerint nehéz téma ez, hiszen jólesik neki az elismerés, ha az emberek szeretik az alakításait, annak azonban mégsem örül, amikor összemossák őt a karaktereivel. Pláne, ha az egy hazug, gyilkos csaló, mint Endre bá. Mindezek mellett persze azt mondja, nagyon sokat köszönhet ennek a karakternek, szerette csinálni, és azóta is az egyik legjobb emléke, hogy az Aranyéleten dolgozhatott. Márkó és Barna ezt csak kicsiben élik meg, amikor az emberek azzal jönnek nekik, hogy

na akkor most síkidegek vagytok?

Barnát az bosszantja fel, amikor az emberek azt mondják valamire, hogy „ez annyira magyar”. Ennek az egyik verziója például azon panaszkodni, hogy a panaszkodás mennyire tipikusan magyar dolog.

A másik eset, amikor készül valamilyen alkotás, mondjuk, egy film vagy sorozat, ami azonnal megkapja a „na ez nagyon magyar” jelzőt. Valamiért az emberek azonnal elkezdik hasonlítgatni más, külföldi produktumokhoz. „Na ez a magyar Dallas.” Zsolt szerint amikor az ember egyenlőséget tesz önmaga és a szar közé, az kellemetlen.

Márkó ezen a héten egy „PUA”-tábort próbált meg eladni Barnának és Zsoltnak.

A „PUA”, azaz „pick-up artist” olyan férfi, aki kimaxolta a flörtölésnek és a nők felszedésének művészetét.

A tábor azt ígéri, egy hét alatt a nőkkel és az önbizalommal kapcsolatos álmaink valóra válhatnak. Márkó szerint nincs az a mennyiségű latexbúslakodó, amivel az ő álmait valóra lehetne váltani. Persze ígérik még azt is, hogy hozzáférést adnak ahhoz a rejtett tudáshoz a nőkről, amelyet a férfiak csupán hét százaléka birtokol.

A tudás olyasmiből áll, mint hogy mi az a „fullolás”, az „eszkaláció” vagy a „shit teszt”. Anger elárulta, neki fiatalkorában nem volt problémája a csajozással. A titok egy könyvtárjegy... Egyrészt a könyvtárban is nagyon jól lehet ismerkedni, de leginkább azért kell járni oda, hogy az ember művelődjön, megismerje, hogy mi történik a másik ember lelkében.

Anger mesélt legújabb projektjéről is, a Photo Kitchenről. Most elkészült stúdiókonyhájában videókat és fotókat lehet készíteni gasztró témában. Az adásban azért idegeskedett még kicsit, például annak kapcsán, hogy mikor kell átadni a helyet a tömegközlekedésen, vagy hogy miért ragad a pillanatragasztó.

(Borítókép: Anger Zsolt. Fotó: Gerencsér Tamás / Index)