A történelmet író kék mozi visszatér

Képernyőfotó 2022-12-11 - 19.40.19.png
2022.12.12. 06:14
Órákon belül befut a mozikba az Avatar várva várt folytatása, az Avatar: A víz útja című film. Ebből az alkalomból tesztelheti, mennyit tud az első részről.

A decemberben érkező alkotás tizenhárom évvel az első film, a 2009-ben bemutatott Avatar eseményei után játszódik, és elmeséli a Sully család történetét, a problémákat, amelyek követik őket, hogy mennyire messzire képesek elmenni egymás biztonságáért, a csatákat, amelyeket az életben maradásért vívnak, és a tragédiákat, amelyeket átélnek. Az író és a rendező ezúttal is James Cameron.

Jake Sully és Neytiri családot alapított, és bármit megtesznek azért, hogy együtt maradjanak. Kénytelenek elhagyni otthonukat és felfedezni Pandora különböző régióit, amikor egy régi fenyegetés visszatér, hogy befejezze azt, amit elkezdett. A film trailere alapján a folytatás is gyönyörű lesz.

Több mint három óra

A sci-fi második része sem lesz rövidebb élmény, mint elődje, sőt: már-már rekordhosszúságú, 190 perces játékidővel érkezik meg december 15-én. James Cameron a korábban a nézőket talán leginkább izgató kérdést is megválaszolta: mikor érdemes kiszaladni a vécére?

Akkor mennek ki az emberek a filmről a mosdóba, amikor csak szeretnének. Hiszen úgyis látni fogják azokat a jeleneteket, amikről lemaradtak akkor, amikor másodszor is beülnek rá.

A 2022. december 15-én mozikba kerülő folytatás alkalmából kvízzel készültünk: most ön is tesztelheti, mennyit tud az első részről, a 2009-ben bemutatott Avatar című filmről.

A játék lezárult.