Harrison Fordot először kapta el a gépszíj

GettyImages-1446431749
2023.01.01. 15:55
Az eddig főként mozifilmekben szereplő Harrison Ford január 27-én debütál első nagy sorozatszerepében az Apple TV+-on. A Shrinking című sorozatban egy gyászoló agyturkászt alakít majd a 80 esztendős színész.

Január 27-én debütál az Apple TV+ Shrinking című új, 10 epizódos vígjátéka, amelyben Harrison Ford és Jason Segel lesz a főszereplő – egyben ez lesz a mozifilmjeivel híressé vált Ford első komolyabb sorozatszerepe is. 

A Shrinking egy – Harrison Ford alakította – gyászoló pszichológus, terapeuta mindennapjait mutatja be, aki elkezdi megszegni a szabályokat, és pontosan elmondja klienseinek, hogy mit gondol. Képzettségét és etikáját figyelmen kívül hagyva aztán azon kapja magát, hogy hatalmas, viharos változásokat hajt végre az emberek életében, beleértve a sajátjában is.

A Shrinking világpremierje január 27-én, pénteken lesz az első két epizóddal az Apple TV+-on, majd minden pénteken egy új epizód következik. Segelen és Fordon kívül a Shrinkingben feltűnik Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie és Lukita Maxwell is.

A sorozat angol nyelvű előzetese itt látható: 

(Borítókép: Harrison Ford 2022. december 2-án. Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Paramount+)