Megvan, mikor debütál A besúgó az új platformon

2023.02.27. 14:59
A besúgó című sorozat sorsa sokáig bizonytalan volt, miután lekerült az HBO streamingoldaláról, most azonban a SkyShowtime frissen induló felületén visszatér.

Magyarország egyik legismertebb sorozata a nagy sikerű kezdés után nem ért meg sok telet. Hiába ostromolta a nézettségi toplistákat, az HBO úgy döntött, nem rendel be új évadot sőt, A besúgót még az online streamingfelületéről is eltávolította.

Bár a távozás nagy érvágás volt, a sorozat sikere végül új kilátásokat nyitott, így a hazánkban debütáló, kimondottan európai piacot célzó SkyShowtime felvásárolta a sorozat sugárzásának jogait – ahogy tette ezt több sikersorozattal is, amelyeket különféle okokkal dobtak különféle felületek.

Az eksztázis ennyiben nem ért véget az alkotóknak, hiszen ahogy a felület már rögtön bele is vágott a saját gyártású sorozatokba, úgy a felvásárolt szériák előtt is nyitva az ajtó egy későbbi folytatás lehetőségére.

Bár utóbbiról még nincs sok konkrétum, a sorozat debütálása már biztos, ennek időpontja a Kreatív Online értesülése szerint 2023. március 16. A széria mind a nyolc része elérhető lesz.