Meghalt Adamek Róbert, a Wasted Struggle volt énekese

2023.02.27. 22:19
A Wasted Struggle egykori énekese 32 éves korában, hirtelen szívleállás következtében vesztette életét. A hírt az A38 hajó közölte blogján 2023. február 27-én.

Váratlanul meghalt a budapesti zenei élet felejthetetlen alakja, Adamek Róbert. Az előadó az A38 hajó csapatában dolgozott, ők közölték a hírt blogjukon egy búcsúlevélben. Az írásból kiderül, hogy egykor fénytechnikusnak tanult a hajón és a koncertfelvételek elkészítésében is fontos szerepe volt.

Egy elképesztően energikus, jóképű, lendületes örökmozgó, akinek mindenről és mindenkiről volt véleménye, találó szava. Aki sokat nevetett, miközben a nevetése mélyén mindig ott lapult némi kiábrándultság, lemondás, szomorúság, de ami szemernyit sem zavarta abban, hogy megállíthatatlanul szárnyaljon munkában, zenében, életben, szeretetben egyaránt.

A Hajó nem csak a munkahelye, hanem a családja is volt egyben, ahol barátai, zenésztársai, eszményképei és tudását bővítő kollegái várták szeretettel, s ahol ő volt az egyik oszlop, támasz, erőforrás, szív-meleg és látványosság egyben

– olvasható az oldalon.

Zenészként karizmatikus kiállása és elsöprő színpadi energiája hamar ismertté tette az underground életben. A Wasted Struggle egykori énekesként felejthetetlen koncerteket köszönhet neki a hazai metál szcéna. Halálát hirtelen szívmegállás okozta. Adamek Róbert 32 éves volt.