Schwarzenegger új akciósorozata a Netflixen debütál

FUBAR 101 Unit 00430RC2
2023.02.28. 20:43
Arnold Schwarzenegger új sorozata, a Fubar május 25-én érkezik a Netflixre. A színész egy CIA-ügynök apát fog alakítani.

Arnold Schwarzenegger Golden Globe-díjas, osztrák származású amerikai színész, Kalifornia egykori kormányzója új akciósorozattal debütál a Netflixen. A Fubar május 25-én érkezik a Netflixre. 

A műfaját tekintve akcióvígjátéknak mondott, nyolcrészes sorozat egy apáról és a lányáról szól, akik rájönnek, hogy a másik CIA-ügynök, és egy bevetés erejéig kénytelenek összeállni – számolt be a port.hu.

Schwarzenegger az új sorozattal kapcsolatban azt írta:

Bárhová megyek, az emberek mindenhol azt kérdezik, hogy mikor fogok csinálni egy újabb olyan nagyszabású akcióvígjátékot, mint amilyen a True Lies volt. Nos, itt van. A Fubarben szétrúgom a s*ggeket és megnevettetlek – és nemcsak két órán keresztül, egy egész évadot kaptok.

A sorozat forgatókönyvírója Nick Santora, és a szereplők között láthatjuk majd Jay Baruchelt, Fortune Feimstert, Milan Cartert, Travis Van Winkle-t, Gabriel Lunát, Andy Buckley-t, Aparna Brielle-t, Barbara Eve Harrist és Fabiana Udeniót is.

(Borítókép: Netflix)