Visszaadta színházi szerepeit Bereczki Zoltán

DSC6853
2023.03.10. 12:14
A színész egy friss interjúban számolt be arról, hogy a jövőben szeretne az apaságra koncentrálni, így a legtöbb színházi szerepét is visszaadta.

Bereczki Zoltán nemrég Rónai Egonnal beszélgetett az ATV Húzós című műsorában, ahol többek között arról tett említést, megérett az apasághoz, így a jövőben még jobban szeretne helytállni ebben a szerepkörben. A színész mindemellett meghatódva jelentette be, annak érdekében, hogy minél több időt tudjon lányával, a 19 hónapos Flórával tölteni, minden színházi szerepét visszaadta a Centrál Színházban. A fellépései ennek ellenére nem fognak elmaradni, ahogy a Játékszínben is folytatni fogja a saját színdarabját. 

Azért adtam vissza a szerepeimet, mert apuka akartam lenni, és félig ezt nem lehet csinálni. Nagyon vágytam arra, hogy ezt most, ebben a körben jól csináljam. De most sem tudhatom, jól csinálom-e

– idézte a Blikk a színész szavait a műsorból, amelynek új része ma este fog debütálni. 

Bereczki kifejtése szerint huszonévvel ezelőtt a színházzal kapcsolatban még azt tartotta fontosnak, hogy megszerettesse magát a közönséggel, azonban jelenleg már sokkal inkább az foglalkoztatja, hogy egy olyan történetet meséljen el, amit ő igaznak vél. 

Most főleg apuka vagyok, ez a hivatásom. A feleségem, Vica visszatért a Radnóti Színházba, én vagyok a gyerekkel otthon. A volt feleségem otthon volt anno, három évig szoptatta a gyermekünket, aztán elindultunk, volt bébiszitter

– mondta a műsorban, kifejtve, az elmúlt években sokat változott, így a fontossági sorrend is teljesen felborult az életében.

(Borítókép: Bereczki Zoltán. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)