Újraindul a Roxy Rádió

2023.04.03. 09:55
Visszatérnek a ma és a holnap slágerei, 12 év után újraindul a Roxy Rádió.

A Roxy Rádió a radioroxy.hu domain alatt, valamint saját applikációjából lesz elérhető éjjel-nappal, méghozzá állítólag mindezt politika és bulvártartalmak nélkül – írja az MTI.

maxresdefault-3

Az állomás csatlakozik a Danubius Rádió, a Juventus Rádió és a BDPST ROCK alkotta hármashoz: május 1-je után mind a négy csatorna felületein megtalálható majd mind a négy rádió, így toronymagasan a legnagyobb elérésű, egyedülálló online rádiós platform jön létre.

A saját felületek (weboldal, app) mellett a rádiós gyűjtőoldalon is megjelenik az új Roxy.

Volt, nincs, de lesz

A Roxy Rádió eredetileg 1999-ben kezdte a földfelszíni sugárzást, 2011-ben viszont bejelentették a rádió megszűnését. Még 2010-ben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hozta nyilvánosságra, hogy a Roxy Rádió többéves elmaradással rendelkezik, összesen 91,1 millió forint díjtartozást halmozott fel. Így a Médiatanács 2010. november 10-én felmondta a rádió műsorszolgáltatási szerződését. 

A Roxy Rádió jelmondata régen az volt, hogy:

A ma és a holnap slágerei

Kíváncsian várjuk, hogy 12 évvel a megszűnésük után mennyire tudják megszólítani a fiatalokat, és mennyire tudnak megjelenést biztosítani például azoknak az itthon kedvelt előadóknak, akik ismertségüket főként a közösségi médiának köszönhetik, és hiába tartanak telt házas bulikat, a rádiók nem feltétlenül játsszák a számaikat, de igazából ők jelentik a ma és sokszor a holnap slágereit is.