Idén meghalt a Netflix sikersorozatának a népszerű színésze, mégis érkezik az újabb évad

2023.04.21. 21:30
A Netflix megerősítette, októberben elején érkezik a Lupin című sorozat harmadik évada. A francia bűnügyi sorozatot annak ellenére is folytatják, hogy az egyik népszerű színésze idén januárban halt meg 56 éves korában.

A Netflix megerősítette, érkezik a Lupin című sorozat harmadik évada. A francia bűnügyi dráma 2021-től érhető el a streamingszolgáltatón, a sorozat második évadzáró epizódját két évvel ezelőtt mutatták be.

A Netflix leírása szerint a történet főszereplője Assane Diop (Omar Sy), egy úri betörő. Diop Arséne Lupin kalandjaiból merít ihletet ahhoz, hogy bosszút álljon azokért az igazságtalanságokért, amelyeket egy gazdag család követett el az apja ellen.

A DailyMail kiemeli, a Lupin nemzetközi sikert aratott, ez volt az első francia sorozat, amely felkerült a Netflix top 10-es listájára. A Lupin a legnézettebb volt többek között Brazíliában, Vietnámban, Argentínában, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és Lengyelországban is.

A Netflix közölte, a Lupin harmadik évadát október 5-én mutatják be.

Meghalt a sorozat egyik szereplője

Januárban meghalt a sorozat egyik sztárszereplője, Adama Niane. A színész 56 éves volt, halálának okát nem közölték a nyilvánossággal.

A francia színész a Lupin című filmben a bérgyilkos és volt fegyenc, Leonard Kone szerepét játszotta. A sorozat híres főszereplője, Omar Sy úgy írt róla, hogy Niane ritka jóindulatú ember volt.

Támadás és lopás a második évad forgatásán

A Lupin legutóbbi évadának forgatása nem volt veszélytelen.

Mintegy húsz símaszkos rabló pirotechnikai rakétákat robbantva rontott rá a filmforgatás résztvevőire Nanterre párizsi előváros Pablo Picasso negyedében, ahol jelen volt a Netflix-sorozat főszereplője, Omar Sy francia filmsztár is.

A VAKMERŐ RAJTAÜTÉSnél NEM SÉRÜLT MEG SENKI, DE A BANDITÁK MINTEGY 300 EZER EURÓ (110 MILLIÓ FORINT) ÉRTÉKŰ FELSZERELÉST LOPTAK EL.

A támadás hírét megerősítette a Netflix műsorszolgáltató is, aki akkor azt hangsúlyozta, számukra a legfontosabb a stáb tagjainak testi épsége.