Túl van az életveszélyen Gálvölgyi János

2023.05.15. 14:37 Módosítva: 2023.05.15. 14:40
Jobban van Gálvölgyi János. A színművész már nincs életveszélyben – osztotta meg a hírt a közösségi médiában lánya, Gálvölgyi Dorka. A Kossuth-díjas színész napok óta lélegeztetőgépen volt, állapota azonban hétfő délutánra javult.

Gálvölgyi János lánya, Dorka osztotta meg a pozitív hírt Facebookon.

Kedves mindnyájan! A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen! Nagyon köszönjük a sok támogatást, üzenetet és szeretetet! 

„Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk! Egyelőre még az intenzív osztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek! Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra” – fogalmazott.

Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell!

– mondta Gálvölgyi Dorka a videóüzenetben.

Hétfő reggel még úgy tűnt, nem javul a színművész állapota. Gálvölgyi János Kossuth-díjas színművészt május 10-én vitte kórházba a családja, miután rosszul lett. Légzési nehézségekkel küzdött, ezért lélegeztetőgépre került. A család közleményében arról tájékoztatott, hogy a színész állapota súlyos, de stabil.

A már-már botrányosnak mondható ügy napok óta foglalkoztatja a közvéleményt. Gálvölgyi Jánoshoz nem jött ki időben a mentő, több mint egy órát vártak a segítségre, de hiába. A színművészt családja szállította kórházba, a mentősöket azóta rengeteg negatív kritika éri.