Ne késlekedjen, ha meg akarja nézni ezeket a filmeket, hamarosan eltűnnek az HBO Maxról

2023.05.22. 05:55
Az HBO Max áprilisban már tartott egy nagyobb tisztogatást, akkor több mint 30 filmtől és sorozattól szabadult meg a streamingszolgáltató kínálata. Most újabb filmek kerülnek lapátra.

Újabb filmek kerülnek le az HBO Max kínálatából, amelyeket már csak rövid ideig lehet megtekinteni. Az IGN Hungary beszámolója szerint számtalan oka lehet annak, hogy egy adott film vagy sorozat lekerül a kínálatból.

Ilyen lehet például a licenc lejárása, amit már nem tartanak érdemesnek megújítani, mert nem hoz olyan sok nézőt a tartalom, de az is lehet, hogy a jogdíjak miatt túl nagy költséget jelent a film platformon tartása.

A nemsokára megszűnő streamingszolgáltató ugyanakkor folyamatosan jelzi, hogy melyek azok a tartalmak, amelyek hamarosan eltűnnek a kínálatukból. Ebbe a listába került most be néhány újabb film:

  • a Will Smith főszereplésével készült Hancock,
  • a Hotel Transylvania-franchise második és harmadik része,
  • illetve a 2008-as Hercegnő című film, Keira Knightley főszereplésével.

A legutóbbi tisztogatás bejelentésekor kiderült, hogy hamarosan eltűnik a kínálatból többek között a Dunkirk, a Godzilla Kong ellen, a Mortal Kombat (2021), a Hotel Transylvania első része, a Pókember: Hazatérés, valamint a Jóbarátok: Újra együtt, illetve a Sin City: Ölni tudnál érte című film is.