Friss fotó jelent meg Gálvölgyi Jánosról

2023.05.29. 21:08
Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere személyesen köszönthette fel a 75. születésnapját ünneplő Gálvölgyi Jánost. A politikus még egy közös képre is összeállt a neves színművésszel.

„Megtiszteltetés volt, hogy személyesen is felköszönthettem születésnapja alkalmából a csodálatos Gálvölgyi Jánost. És öröm volt látni, hogy jól van!” – írta Karácsony Gergely a kép mellé, amit a közösségi oldalán osztott meg.

Gálvölgyi János Kossuth-díjas színművész május 10-én, szerdán lett rosszul, légzési nehézségekkel küzdött, ezért a családja kórházba vitte, ahol lélegeztetőgépre került. A család közlése szerint az ismert művész állapota súlyos, de stabil volt.

Az ügyben vizsgálat is indult, amely megállapította, hogy hibázott a mentésirányító. Pintér Sándor belügyminiszter szintén vizsgálatot indított az ügyben.

Hernádi Judit színésznő a családtól úgy értesült, a két hete kórházba került Gálvölgyi János már elhagyhatta az egészségügyi intézményt. A HVG információi szerint a színész nem sokáig lábadozhatott otthon, nemrég ugyanis szanatóriumba vonult, ahol a felépülése folytatódik.

A legfrissebb sajtóinformációk szerint Gálvölgyi János pihenéssel szeretné tölteni a nyarat, de ha minden jól alakul, akkor az év végén már újra színpadra állhat.  • Tippek
  • Hírek