Sztrókot kapott Baranyi László

2023.06.08. 15:35
Baranyi László színész, a Família Kft. egykori Szép nagypapája a napokban sztrókot kapott. Már jobban van, és a kórházi ágyáról üzent.

A 95 éves Baranyi Lászlót hétfőn kórházba vitték, miután enyhe sztrókot kapott. A Bors információi szerint a színművész hetek óta rosszul érezte magát, ezért orvoshoz fordult. A lapnak csütörtökön elmondta, hogy nagyon megijedt, de már jobban van, és infúziós kezelést kapott.

Kisebb sztrókot kaptam. A fél arcom lebénult, a beszédközpontom sérült, és nem tudtam rendesen beszélni

– nyilatkozta, hozzátéve, hogy még nem tudja, mikor engedik haza a kórházból.

Az első aggodalomra okot adó tünet múlt hét pénteken jelentkezett. A szeme káprázott, nem tudott beszélni, és szakaszosan elment a beszédhangja. Vasárnap ismét megismétlődött az eset, de ekkor már erősebbek voltak a tünetek, az arca nehezebben rendeződött vissza.

„Nemrég vettek vért, úgy volt, hogy holnap hazamehetek, de egyelőre bent kell maradnom, további vizsgálatok várnak rám. Az étvágyam egyébként nagyon jó, és most különösebben nem érzek semmit, inkább éjjel az ujjaim hegyén érzek zsibbadást” – tette hozzá.

Elárulta azt is, hogy a szobatársai nagyon kedvesek, és még a fiatalabbak is emlékeznek a Família Kft.-re, ami jó érzéssel tölti el.

Mint májusban megírtuk, Baranyi László többször is elesett és régóta küzd térd- és vállfájdalommal. Akkor azt nyilatkozta, hogy nem szeretne kés alá feküdni, azonban mindkét térdét műteni kellene.  • Tippek
  • Babaváró hitel