Árpád
-2 °C
4 °C

Nem bírta a rohamot a Ticketpro

2008.10.15. 18:29

Jegy helyett legtöbben csak hibaüzeneteket kaptak, ha online próbáltak jegyet venni az AC/DC március 23-i budapesti koncertjére. Az értékesítés ma 10 órától kezdődött, és rekord is született, miután az egy óra alatt több mint kétezer jegy kelt el. Ekkor a koncertet szervező Live Nation Hungarytól még azt nyilatkozták, hogy az online jegyeladás is folyamatos, de vidéki kollégánk már tízkor sem tudott rendelni.

„A központi szerverre, amire a jegyirodák és az internetes vásárlók is csatlakoznak, hatalmas nyomás nehezedett – tudtuk meg ezután Járdány Barnától, a Ticketpro ügyvezető igazgatójától. - Ezért az a kényszerű vészmegoldás született, hogy a netet fél tizenegy körül lekapcsoltuk a szerverről, mert így tudtuk biztosítani a jegyirodák folyamatos ellátását.”

Az ügyvezető abban bízik, hogy a problémák ellenére az esti órákban vissza tudják kapcsolni az online jegyrendelést. "A biztos jegyhez jutás záloga továbbra is a jegyirodai vásárlás - tette azért hozzá. - Országos jegyhálózatunk minden megyeszékhelyen és 15.000 fő feletti településen képviselteti magát, így a vidékiek is hozzáférnek a jegyekhez.”

Később arra is kaptunk panaszt, hogy a jegyirodákban is akadozik a vásárlás, de Járdány Barna azt mondta: "a helyzethez mérten különösebb panaszról, fennakadásról nem tudunk".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?