Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Versek a Ráday utcában

2009.04.14. 14:53 Módosítva: 2009-04-14 16:54:09

A korábbi évekhez hasonlóan, az Europoetica Költészeti Fesztivállal indul idén is a Ráday Kultucca késő őszig tartó rendezvénysorozata. Az évadnyitó fesztivál a budapesti Ráday utca és környékén várja az érdeklődőket szerdától vasárnapig.

A hetedik alkalommal megrendezett Europoetica Nemzetközi Költészeti Fesztivál ki akarja tágítani a költészet határait, így az öt nap során a hagyományos irodalmi estek és könyvbemutatók mellett filmvetítésekkel, kelet-afrikai teakóstolóval, koncertekkel és képzőművészeti kiállításokkal készülnek a szervezők.

Szombaton délután az érdeklődők irodalmi sétát tehetnek Ferencvárosban, és meghallgathatják a Re:Verse Műfordítói Workshop szlovák, cseh és magyar előadóit. Vasárnap este macedón filmesttel várják az érdeklődőket a Ráday Könyvesház pincéjében. A nézők az 1994. évi velencei filmfesztivál fődíjas alkotását, Milcho Manchevski: Eső előtt című filmjére ülhetnek be.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?