Titokban eltemették Michael Jacksont?

2009.08.10. 13:00 Módosítva: 2009.08.10. 13:06

Vagy a Forest Lawn temetőben, vagy a a Motown Records alapítójának mauzóleumában helyezték el Jackson holttestét.

Teljesen titokban temették a június végén elhunyt Michael Jacksont - adták hírül brit bulvárlapok hétfőn. A Daily Mirror információi szerint a Forest Lawn temetőben helyezték végső nyugalomra a sztárt.

A búcsúzáson csak a szűk család volt jelen. A lap szerint semmiféle ceremónia sem volt. Biztonsági okok miatt pedig senkinek sem árulták el, pontosan hova is helyezték Jacko koporsóját. Csak a családtagok, és a temető vezetése tudja hol nyugszik - mondta a lapnak az egyik dolgozó. Hozzátette: a munkások hét helyszínt készítettek elő, ahová a koporsót tehették. A Mirror szerint lehet, hogy nagyanyja, Martha melé tették Jacko koporsóját.

Vagy egy mauzóleumba

A Daily Star viszont úgy tudja, hogy egy rövid megemlékezést tartottak a családtagok az énekes elhantolása előtt. A lap információi szerint a koporsót Michael Jackson barátja, a Motown Records alapítójának mauzóleumában helyezték el még múlt csütörtökön, miután a halottkémtől a család visszakapta Jacko agyát. Az újság szerint mindössze húszan voltak ott a temetésen.

Abban mindkét újság egyetért, hogy a család félti a sztár nyughelyét a rajongóktól. A Mirror úgy tudja: ha megrohamoznák a temetőt a fanatikus Jackson-hívek, akkor azonnal máshova viszik a koporsót. A Star szerint ugyanakkor 24 órás biztonsági szolgálat működik a mauzóleumnál.

Michael Jackson június végén, 50 éves korában hunyt el, valószínűleg a rendkívül erős altatótól, amelyet orvosa adott neki. A sztár a nagy visszatérésre készült: 50 koncertre szerződött le. Halála után a Los Angeles-i Staples Centerben vettek tőle végső búcsút családja, barátai és rajongói. Ám a holttestét tartalmazó koporsót ismeretlen helyre vitték. Sokáig folytak a találgatások arról, hogy hol helyezik majd végső nyugalomra.