Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tony Curtis megbukott mint apa

2009.11.10. 14:24 Módosítva: 2009-11-10 14:26:42

Rossz apának tartja magát Tony Curtis, aki saját bevallása szerint bánja, hogy apaként megbukott, és gyerekeinek sem szeretet, sem pedig törődést nem tudott adni.

A magyar származású amerikai színész a keserű igazságról egy német magazinnak beszélt.

"Talán mindennek a gyerekkoromhoz van köze. Mentegetőzni persze nem akarok. Annyit legalább elmondhatok, hogy feleségeimet és gyerekeimet mindig elláttam pénzzel. Minél többet kerestem, annál nagyvonalúbb voltam" - fogalmazott a Frau im Spiegel című lapnak a 84 éves Curtis. Hozzátette, sokáig tartott, mire rájött, hogy így nem tudja elnyerni hozzátartozói szeretetét.

A színész boldogtalan gyerekkoráról is beszélt a magazinnak: "Apám szegény szabó volt Magyarországról, iskola után nekem kellett elvinnem a ruhákat az ügyfeleihez. Anyám állandóan vert, gyakran minden ok nélkül. Mindig is féltem tőle" - idézte fel.

A sztár hat alkalommal nősült, és összesen hat gyereke született, köztük Jamie Lee Curtis színésznő.