Erzsébet
1 °C
4 °C

Öngyilkos lett Michael Jackson vádlója

2009.11.18. 21:41

Megölte magát az a férfi, aki azzal vádolta meg a kilencvenes években Michael Jacksont, hogy a popsztár molesztálta a fiát, közölte szerdán a rendőrség. A 65 éves Evan Chandler saját, 38-as kaliberű kézifegyverével végzett önmagával, New Jersey-ben álló otthonában.

A férfi 1993-ban vádolta meg Jacksont, hogy 13 éves fiát, Jordant szexuálisan zaklatta kaliforniai Neverland nevű birtokán. Az ügyben hosszú nyomozást folytatott a rendőrség, de végül nem került bíróság elé az ügy, mert a felek peren kívüli megegyeztek. Ennek értelmében a popsztár több millió dollárt fizetett a családnak.

Jackson júniusi halála után felröppent a pletyka, hogy Jordan Chandler visszavonta a vallomását, és elismerte, hogy Jackson sosem molesztálta őt, és csak apja parancsára vallotta ennek ellenkezőjét a rendőrségen. A mára már felnőtt, és álnéven élő Jordan azonban a valóságban soha többet nem beszélt a nyilvánosság előtt az ügyről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?