Carla Bruni szexőrült vamp a Simpsonsban

2009.11.24. 10:25

Nicolas Sarkozy és Carla Bruni bekerültek a Simpsonsba. A kettősüket bemutató jelenet rögtön a francia szájtok egyik legnézettebb klipje lett. A sárga emberek világában a first lady szexéhes vamp, férje, az elnök eltörpül mellette. Sarkozy csupán egyetlen jelenetben tűnik fel, amikor is felvesz egy telefont.

A francia elnök és neje Homer Simpson és főnöke, Carl Carlson párizsi utazása kapcsán kerülnek képbe. A sárga arcú Bruni hosszú, lila ruhában tűnik fel egy sznob partin. Az első adandó alkalommal Carlson karjaiba hullik, és azt búgja: Most azonnal szeretkezni akarok.
Homer később megjegyzi: "Ismered azt a nőt, akivel az imént dugd el a baguette-et játszottál? Ő a francia first lady, Carla Bruni. Ha ki akarnál rúgni, akkor tudd, hogy felhívom Sarkozyt, és legalább annyira dühös lesz, mint Truffaut Hitchcockra."

Carl nem hiszi el mindezt, ezért felhívják Elysée-palotát, ahol Sarkozy jelentkezik be. A videótelefonon látszik elnök, amint az asztalánál ül a feleségével és egy camambert-rel.