Jolán
2 °C
4 °C

Gyermekmegőrző a Katona József Színházban

2010.01.13. 16:57 Módosítva: 2010-01-15 17:35:21

Új szolgáltatással várja a kisgyermekes szülőket a budapesti Katona József Színház: január 22-től gyermekmegőrzőt nyit a pénteki, szombati és vasárnapi előadások idejére.

A szolgáltatást a nagyszínházi előadások alatt, térítés ellenében biztosítják, a magyarországi teátrumok közül elsőként.

A Sufniban az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) engedélyével kialakított gyermekmegőrzővel a színház azt kívánja biztosítani, hogy a közönség bázisát jelentő fiatal értelmiségiek ne adják fel színházlátogatási szokásukat azért, mert kisgyermekes szülőkké váltak - fogalmazott Mattyasovszky Bence.

Az óvódapedagógusok által biztosított felügyeletet előadásonként maximum tíz, három és tíz éves kor közötti gyermek veheti igénybe, ennek feltétele, hogy egészséges legyen.

A szolgáltatás ára egy gyermek esetében 1500 forint, de testvéreknél a további jegyek csak 1000 forintba kerülnek. A gyermekmegőrző használatát biztosító jegyet az előadásra szóló belépő megvásárlásakor lehet beszerezni a színház közönségszolgálati irodájában.

Az új kezdeményezéshez kapcsolódóan februártól havonta több alkalommal, vasárnaponként délután 5 órától is tartanak előadásokat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?