Terry Gilliam koncertet rendez

Index, MTI
2010.07.27. 13:19 Módosítva: 2010.07.27. 13:36

Terry Gilliam rendezi az Arcade Fire élő koncert netes közvetítését. A New York-i Madison Square Garden-i koncertet a YouTube és a Vevo videomegosztó portálok felhasználói közép-európai idő szerint augusztus 6-án hajnali négy órától láthatják.

A tervek szerint egyelőre öt koncertet fognak a neten közvetíteni. az Arcade Fire után John Legend és a The Roots következnek a sorban.

A fellépéseket több kamerával rögzítik, és az interneten keresztül a nézők választhatják ki a nekik tetsző kameraállást.

Az Arcade Fire az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb indie zenekara, amelyet egy házaspár alapított Montrealban. A zenekar első albumát, a Funeralt az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb könnyűzenei albumának tartják, a második albumot, a Neon Bible-t pedig Budapesten vették fel magyar szimfonikus zenekarok és férfikórusok közreműködésével.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla