Katy Perry Budapestre jön október 1-jén

2010.09.02. 10:30

Október 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Katy Perry, akinek a mapokban jelent meg az új albuma, a Teenage Dream, előző kislemeze, a California Girls pedig az idei nyár egyik legnagyobb slágere volt. A koncertre szeptember 3-ától lehet jegyet venni. Új lemezéről Perry azt mondja: amikor turnézott, azt szerette volna, ha a közönség többet táncol, ezért most olyan anyagot írt, amire azonnal mozogni kezdenek a rajongók.

A 26 éves énekesnő két éve robbant be a köztudatba. Katheryn Elizabeth Hudson néven, két lelkipásztor középső gyermekeként született, gospel- és egyházi zenén nőtt fel, a templomi karban énekelt, később viszont provokatív dalaival vált ismertté. One of the Boys című 2008-as albumából, 5 millió példány kelt el 22 millió digitális letöltés mellett.

29 szerencsés magyar rajongó a felfújható epreket dobáló popsztár szeptember végi videóklip-forgatásán is részt vehet. Bár a szereplőválogatás már lezajlott, a vállalkozó kedvűek még szeptember 12-ig jelentkezhetnek saját videójukkal a katyklipje.hu oldalon. A beérkezett és a válogatáson készült videók alapján zsűri választja ki azokat, akik részt vehetnek a nemzetközi produkcióban zajló felvételen.